DESCRIERE

PLACUTA INTRARE  refacSisteme Inovative pentru Munca –SIM- este un proiect pentru care Beneficiarul – Centrul de Dezvoltare Sociala, CDS si partenerii sai ADV Romania, Socius si Infor Italia, isi propun cresterea sanselor de ocupare pentru minim 270 persoane din regiunea Nord Est, someri, inclusiv someri de lunga durata, persoane inactive, persoane in cautarea unui loc de munca.

Vom asigura accesul persoanelor inactive, a celor aflate in cautarea unui loc de munca si a somerilor, inclusiv somerii de lunga durata, la programe integrate, complexe, de formare in vederea facilitarii insertiei pe piata muncii.

    CUM?

Oferim consiliere si orientare profesionala, pentru a accesa mai rapid programul de formare profesionala. Va sprijim sa alegeti unul, doua, sau trei cursuri gratuite in domeniile informatica (incepatori) engleza (incepatori), formare de formatori, urmand sa finalizati cu cel de telemunca.

Stim ca nu e simplu sa lasati totul deoparte si sa reveniti la cursuri, prin urmare va ajutam prin oferirea unei burse (doar la primul curs) si prin decontarea transportului si cazarii, daca sunteti din afara Iasului.

Dupa ce ati dobandit noi cunostinte, va vom sprijini, prin programul de mediere, in vederea gasirii unui loc de munca.